Fórumszabályzat

A fórumszabályzattal a regisztrációkor találkozhattok, annak elfogadásával kezdődhet meg a tényleges regisztráció. A szabályzat tartalmát itt lehet újból megtekinteni.


Kedves Testvérünk!

Örülünk, hogy csatlakozni szeretnél közösségünkhöz. Reméljük, hogy épülésedre lesznek az itt folyó beszélgetések, és hogy egy lelki otthonra fogsz itt találni. A beszélgetéseket igyekszünk indulatoktól mentesen folytatni, kérlek, Te is törekedj majd erre.
A fórum egyik célkitűzése, hogy az itt lévő testvérek szeretetben, de az igazságot szem előtt tartva beszélgessenek hitről, megtapasztalásokról és az igéről. A fórumon törekszünk olyan légkört teremteni, hogy mindenki el tudja mondani kérdéseit, meglátásait, anélkül, hogy hitét, tudását alaptalan támadások érjék. Kérünk mi is minden regisztrálót, hogy törekedjen a másik méltóságának tiszteletben tartására, akkor is ha nem egyezik az, amit vallanak egy-egy kérdésről.

Az Örömhír fórum egy protestáns értékrendet képviselő fórum. Akinek ezzel problémája van, tisztelettel kérjük, hogy ne regisztráljon ide!

A fórumon létrehozott regisztrációt kizárólag a fórum vezetésének döntése alapján, indokolt esetben törlünk. Felhasználói kérésre nem.