0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
""Ha a kérés engedelmesség kérdése (is), akkor a megváltatlan ember hogyan tud kérni? Csak akkor tudna kérni, ha engedelmes lenne. De ha az ember engedelmes lenne, akkor a megváltásra sem lenne szüksége.""----A Biblia alapján ezt logikus levezetésnek látom.Még csak az engedetlen, megváltatlan ember tud kérni! Sőt! Annál többet is tud.
Szia! Azt hiszem, meg is válaszoltam, ami nem volt érthető, azt csak úgy odaírtam a pogányról, hogy kérni tud,meg többet is tud, az Isten káromlására gondoltam...Bocsi! Talán rossz téma?--Naponta arra ébredek, az egyik szomszédban... és az ilyesmi kijön az emberből.
Szóval Nekem is az ész kifejezés volt a számon, akarom mondani a billentyűmön, de nem akartam ezt a kifejezést, és nem magam miatt, mert mondok ilyeneket, hanem még gondolatban sem tételezem fel azt, hogyén észt oszthatok....
Kedves Virág nem gondolom, hogy jól látod, mert én nem tudom, hogy a következő percben mi lesz velem, ez nem az én birtokomban van, el vagyok kötelezve teljes mértékben az Úr Jézus Krisztusnak és az Evangéliumnak.
ha valaki kerek perec valamire azt mondja ellent mond a Bibliának, és ekkor más nem Bibliai szerzőre ír, akkor azt nem tudom megvizsgálni a Szent Szellem jelenlétében.
Ő dolgozik rajtunk, ha kérjük, és én naponta kérem, néha több alkalommal is!