0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Szia Aksza! Igen ez a téma engem mindig nagyon érdekelt! Hatalmas anyagot gyűjtöttem össze belőle. könyveket előadásokat vitákat.Egy nem keresztény fórumon több oldalas eszmecserét folytattunk. Sőt más fórumokon vitáztunk. Én is úgy látom ahogy te. Viszont nagyon sok a tudatlan ember aki soha nem hallott arról hogy a darwini evolúció valójában nincs bebizonyítva. Sőt a tudomány ágak egy egy képviselője azt gondolja hogy épp a másiknál van a kulcs a bizonyíték.A molekuláris biológia elképesztő világ tárul elénk olyan fantasztikus gépezetekkel és brilliáns részletekkel hogy elámulunk. Egy a témában járatlan de annál nagyobb hangú darwinista meg kijelenti hogy a DNS úgy alakult ki mint a hópelyhek.Hát igen a windows 7 pedíg úgy hogy ki be kapcsolgattunk a számítógépet sok 1-es és 0-ás keletkezet majd véletlenül összeállt a szoftver.Ráadásul a DNs makromolekulát speciális enzimek kapcsolják össze magától a kémiai kötések nem állnak össze spirál formában mert az atomok csak a közvetlen szomszédukra hatnak. ezek az enzimek ( meghatározott aminosav kombinációval rendelkeznek így van spéci térbeli formájuk mint egy szerelő gépezetnek) De ezt a formát a DNS kódolja. Ráadásul a DNs másolásához RNS molekulákra van szükség . Ezekről készülnek el az aminosavak és így a fehérjék.A DNS nagyon bomlékony, önmagában pedig tehetetlen.
Kérdés a kezdetekhez avagy a teremtés logikája című könyv megvan neked?