0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Amit biztos nem:A keresztyéneknek nincs szűkségük arra, hogy dolgozanak. Majd szépen felszedik a magokat, mint a verebek.A keresztyéneknek nincs szűkségük reá, hogy elő kerítsék a mindennapi megélhetéshez szűkséges javakat.Majd Isten ruházza őket a családjaikkal együtt.
Nehéz azt megítélni, hogy ki miért éhezik. De az Úr kegyelméből láttam éhezőket, szegényeket, nélkülözőket, helyre állni, miután át adták életüket Istennek, és ragaszkodtak is hozzá, és a tanításhoz, az Ő szavához, és nem szégyenült meg Isten, sem ők, hogy mertek bízni benne.
Őszínte leszek, ha Isten csak a szűkségleteinket töltené be, (s a vágyainkból semmit) véleményem szerint a ketesztyének többsége frusztált idegbetegként, az élettől megkeseredve halna meg.
Idézetet írta: Zoltan - 2016. Január 07. - 20:26:38Nehéz azt megítélni, hogy ki miért éhezik. De az Úr kegyelméből láttam éhezőket, szegényeket, nélkülözőket, helyre állni, miután át adták életüket Istennek, és ragaszkodtak is hozzá, és a tanításhoz, az Ő szavához, és nem szégyenült meg Isten, sem ők, hogy mertek bízni benne.A napokban gépeltem gyakorlásként egy kis könyvből, ami a depresszióról szól. Egy érdekes, részben idevágó szakasz, illetve ige nagyon elgondolkodtatott, ugyanakkor reménnyel töltött el:[justify]Súlyos bűnök depresszióba és búskomorságba sodornak Gyakran súlyos bűnök húzódnak meg a betegség hátterében, aminek aztán ez a betegség lesz a következménye; mindenféle kihágás, engedetlenség, például házasságtörés, stb. Lehet a szülőkkel megromlott viszony is oka, ahogyan ez a Péld 20, 20-ban írva van: "Aki apját vagy anyját átkozza, annak mécsese a legnagyobb sötétségben alszik ki." Ezért jól jegyezd meg: A mindenható Istennel szembeszegülni, Vele szemben engedetlennek lenni depresszióhoz vezet! Azok is átélték a halálos depressziót, akikről a Zsoltáríró így ír: "Vannak, akik sötétségbe ültek, a halál árnyékában, nyomorultan vasra verve, mert engedetlenek voltak Isten parancsolatával szemben, megvetették a Felséges döntését. Ezért szenvedéssel törte meg szívüket, elbuktak, nem volt segítőjük. De az Úrhoz kiáltottak nyomorúságukban, és megszabadította őket szorult helyzetükből. Kihozta őket a sötétségből, a halál árnyékából, köteleiket pedig letépte. Adjanak most hálát az Úrnak szeretetéért, az emberekkel tett csodáiért" (Zsolt 107, 10-15. v.). Hol van tehát a segítség? Hol van a megmenekülés? "De az Úrhoz kiáltottak nyomorúságukban, és megszabadította őket szorult helyzetükből. Kihozta őket a sötétségből, a halál árnyékából, köteleiket pedig letépte. Adjanak most hálát az Úrnak szeretetéért, az emberekkel tett csodáiért!" Ez az Úr ma is és mindörökké ugyanaz! "Higgy akkor is, ha semmi remény nincs, az ég mindig nyitva áll előtted, Jézus ma is ugyanaz, higgy, higgy benne!" [/justify]
Nem tudom nálatok hogy mennek a dolgok, nálunk az átlagember boldogabb lenne, ha nem azon kellene agyalnia, hogy rezsit fizet, gyógyszert vesz, vagy eszik...
Teszek a gyönyörű keresztyén elméletekre, hogy legyünk megelégedve azzal, hogy van ételünk, meg ruházatunk!Mutass nekem egy keresztyént, aki őszínte szívvel beéri ennyivel...